Megvannak az év HR-vezetői

Hírek figyelő.hu
Negyedik alkalommal adta át a Behaviour magazin „Az év HR-vezetője” kitűntetést 2023. november 7-én. A díjátadó gálának az MBH Bank adott otthont, ahol a döntőbizottság kis-, közép- és nagyvállalati kategóriában díjazta a kimagasló eredményeket elért, egyedi karrierutat bejárt HR-vezetőket, továbbá négy különdíjat is kiosztottak.

Negyedik alkalommal adták át „Az év HR-vezetője” díjakat, az előző évekhez hasonlóan 2023-ban is három kategóriában lehetett versenybe szállni az elismerésért. A HR-vezetők ajánlás útján kerülhettek a díj várományosai közé, majd a második körben a benyújtott pályamunkák alapján a szerkesztőség négy-négy döntőst választott ki a jelöltek közül a kis -közép -és nagyvállalati mezőnybe.

Szakmai szempontok mellett közösségi élmény

A szerkesztőség jelöltjei mellett kategóriánként egy-egy jelölt a Behaviour magazin Facebook-oldalán rendezett kéthetes közönségszavazás során juthatott be a döntőbe. A jelöltekre egy ember csak egyszer szavazhatott, így összesen 10 144 szavazat érkezett a szerkesztőségbe.

A döntőbe jutott 15 vezetőről a Behaviour magazin rövid bemutatkozó filmeket forgatott, melyek több mint 70 000 emberhez jutottak el a közösségi médián keresztül, mellyel valódi közösségi eseménnyé vált a szakmai megmérettetés.

Impozáns zsűri

A döntős pályamunkákat végül a szakmai zsűri által adott pontszámok alapján rangsorolták, mely zsűri tagjai közül többen maguk is a verseny díjazottjai voltak az elmúlt években. Idén a szakmai zsűrit gazdagította: Barna Zsolt, a Waberer’s International elnök-vezérigazgatója, Dobi Kitti, az MBH Bank humán erőforrásért felelős vezérigazgató-helyettese, Mészáros Mariann, a Dorsum vezérigazgatója, Oszlánszki Péter, a Gloster Infokommunikációs Nyrt. humán erőforrás vezérigazgató-helyettese, Tomán Szabina, a Toman Lifestyle alapító-elnöke, Dr. Zolnay Judit stratégiai és vezetési tanácsadó, executive business coach. Az év inspiráló HR-vezetője különdíjat Kárai Anita, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. üzletfejlesztési igazgatója értékelte, „Az év innovatív HR-vezetője különdíj győzteséről pedig Laczi Péter, a Pannon-Work operatív igazgatója döntött a Behaviour magazin szerkesztőségével közösen.

13 díjazott, de annál is több nyertes

A díjátadót Dobi Kitti, a rendezvénynek is otthont adó MBH Bank vezérigazgató-helyettese nyitotta meg ünnepi beszédével, az est házigazdája pedig Dóczi Violett, a Behaviour magazin főszerkesztője volt.

A kitüntetések átadását a kisvállalati kategóriával nyitották, ahol a zsűri értékelése alapján harmadik lett Csatlós Éva, a Packeta Hungary Kft. ügyvezetője és HR-igazgatója, második helyezést ért el Stötzer Csaba, az LG Electronics HR-vezetője, a kategória első helyét pedig Szabó Lilla, a Deufol Hungary Kft. HR-szolgáltatásvezetője vihette haza.

A középvállalati kategória bronzérmese idén Vizi Nikolett, a Pannonia Bio Zrt. HR-igazgatója lett, a dobogó második helyére állhatott fel Dr. Szekeres Áron, a BMW Manufacturing Hungary Kft. HR-, Marketing -és Toborzási vezetője. Az Év HR-vezetője címet pedig Klesitz Eszter, a Valeo eAutomotive Hungary Kft. site HR-managere nyerte el.

Ezt követte a nagyvállalati kategória díjainak átadása, melyben harmadik helyezett lett Árki Hajnalka, a Harman cégcsoport magyarországi HR-csapatának szenior direktora, második helyezést ért el Tagai Dóra, a thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft. HR-vezetője, és első helyezett lett Dr. András Klára, az Egis Gyógyszergyár Zrt. HR- és kommunikációs igazgatója.

Az ünnepély a különdíjak átadásával zárult, amit idén négy kategóriában osztottak ki: Kissné Sághegyi Katalin, a MELECS EWS GmbH Magyarországi Fióktelepének HR-vezetője nyerte az Év Innovatív HR-vezetője különdíjat, Bánhidi Eszter, a Danone Magyarország Kft. HR-vezetője lett idén az Év Fiatal HR-vezetője, Dulin Judit, a Lidl Magyarország HR-igazgatója kapta az Év Inspiráló HR-vezetője kitűntetést, Szalai Enikő, a Yettel Magyarország Zrt. HR-vezérigazgató helyettese pedig „Az év HR-vezetője – CSR” különdíjban részesült.

Nyitókép: Tomán Szabina zsűritagként, forrás: Behaviour magazin

További híreink