Megint a legjobb munkahelyek egyike

Hírek Figyelo.hu
A Szerencsejáték Zrt. 2013 és 2018 után idén ismét elnyerte a Kincentric Legjobb Munkahelyek díját. A nemzeti lottótársaság az 1000 dolgozónál többet foglalkoztató nagyvállalati kategóriában érdemelte ki az elismerést, amelyet a munkatársak visszajelzése alapján ítélnek oda – derült ki a cég közleményéből.

A Kincentric Legjobb Munkahelyek Program 20 éves múlttal rendelkezik, a munkavállalói kutatások terén 50 éves gyakorlattal és a munkatársi elkötelezettségi adatok óriási adatbázisával. Azon tényezőkre fókuszál, amelyek fenntartható üzleti eredményekhez vezetnek: magas munkatársi elkötelezettség, szervezeti agilitás, elkötelezett vezetés és tehetségfókusz. Mindezek megítélésében a legobjektívebb mércét veszi alapul: a munkatársak véleményét.

A programban 130 ezer magyarországi munkavállalót, köztük a Szerencsejáték Zrt. dolgozóit kérdezték meg, akik a kutatás során olyan kérdésekre adtak választ mint, hogy mennyire emberközpontú és vonzó a munkaadójuk, milyen a munkahelyi légkör és a vállalat jövőképe. A felmérés alapján elmondható, hogy

erősödött a támogató vezetői hozzáállás és a hiteles kommunikáció szerepe, valamint minden korábbinál fontosabbá vált a munkahelyi biztonság érzése.

Cseh Miklós, a Szerencsejáték Zrt. HR igazgatója elmondta, a társaság büszke a több mint 1700 munkatársára, köztük a közel 180 megváltozott munkaképességű dolgozójára, hiszen az ő elhivatottságuknak, kitartásuknak és megbízhatóságuknak köszönhetően sikerült a 2020-as évet is sikeresen, jó üzleti eredményekkel zárni.

(Borítókép: Számgolyók a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsora, a SzerencseSzombat megújult stúdiójának bemutatóján a Fortuna Stúdióban, a budapesti Pólus Centerben 2020. január 3-án. Január 4-től megújult tartalommal és látványvilággal debütál a képernyőkön a SzerencseSzombat. További változás, hogy 2020-ban a hatos lottó sorsolása is átkerül a Duna Televízió csatornájára, így a különböző lottójátékok sorsolása egy helyen lesz látható. (Máthé Zoltán, MTI)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink