Inába szállt Havas Henrik bátorsága, saját könyvbemutatójára sem ment el

Hírek
Mi tagadás, zajlik az élet a szélsőjobboldali párt körül. A várva várt könyvbemutató forgatókönyvét némileg át kellett írni, mert Havas „tanár úr” meggondolta magát, és otthon maradt kissé megtépázott egójával együtt.  

Ma reggel derült ki, hogy Havas nem ment el saját könyve bemutatójára. Pedig régen jelentkezett terjedelmesebb írásművel, önéletírása, a pornóval és prostikkal foglalkozó szakmunkák után itt volt az ideje egy újabb remekműnek. A villámtollú szerző az ősszel összedobta az ígéretes Újratervezés című Vona Gáborról szóló könyvet, csak hát légy került a levesbe, mert Baukó Évának eszébe jutott, hogy szembenézzen a múltjával, és szexragadozónak nevezte Havast. Ha tényleg igaz, amit állít, akkor joggal tette.

Havas jobb ötlet híján hazugnak nevezte a szőke celebet, aki máris beígért két további áldozatot. De a nagy írónak annyi vér már nem volt a pucájában, hogy szembenézzen a kamerákkal, és az esetleges kínos kérdésekkel a könyv sajtótájékoztatóján.Meglepte az ellenzéki politikai újságírót, hogy politikai könyvéből politika esemény lett?

Vona Gábor egyenesen a Jobbik elleni támadásnak minősítette a kínos esetet. Dicséretes ez a magabiztosság, erőt próbál mutatni, miközben éppen fűrészelik azt az ágat, amin ácsorog.

De mire gondolt Vona, ezt a bizonyos kicsinálást hogy is kell érteni? Marton Lászlót és Kerényi Miklós Gábort a rögtönítélő bíróság azonnal leradírozta a térképről. Havas tanár úr esetén hallgatnak a múzsák, az eddig oly magabiztos bírák, Baukó Éva mégsem Schilling Árpád felesége, az ő szava egyelőre nem nyom annyit a latban, mint Schillingné vallomása.

Az ATV egyelőre nem talál semmi kivetnivalót az esetben. Míg Martont és Kerényit pillanatok alatt menesztették, az ATV vezetői nem látnak és nem is keresnek okot a felfüggesztésre. Elítélik az erőszakot, nyilatkozta Németh Szilárd hírigazgató, de mégsem indítanak vizsgálatot. Vajon mire vár? Ki lenne a megfelelő személy, akinek a szavait komolyan venné?

A könyv meg… hát, hetedrangú kérdés lett. Akit nagyon érdekel, szerintem várja meg a januári leárazást, akkor már féláron megkaphatja. Hacsak a párt tulajdonosa, az amatőr graffiti művész fel nem vásárolja az összes példányt a tagságnak a karácsonyfa alá.

Borítófotó: Facebook

Ezek is érdekelhetnek

További híreink