Győri Gazdaságfejlesztési Fórum a Figyelő TOP200 rendezésében  

Hírek Lengyel Gabriella
2024. április 4-5.-én Győrben rendezi meg következő konferenciáját a Figyelő TOP200.

 

A Figyelő TOP200 – Kisalföld Gazdaságfejlesztési Fórum fővédnöke Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter.


Fotó: Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter beszél a kormány által elfogadott 2024-2030-as új versenyképességi stratégiáról tartott sajtótájékoztatón a Nemzetgazdasági Minisztériumban 2024. március 25-én. Nagy Márton elmondta, hogy idén 2-3 százalék közötti gazdasági növekedésre számít a kormány, de 2025-ben elérhetõ és hosszú távon is fenntartható a 4 százalék körüli növekedés.
MTI/Balogh Zoltán

 

Fő témái: a régió versenyképessége, a gazdaságfejlesztéshez szükséges infrastruktúra helyzete Győr-Moson-Sopron vármegyében, valamint a térségi beruházások, technológiai fejlesztések, kutatások.

 

A konferencia első napján Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter, majd Pintér-Péntek Imre, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökének előadását hallgathatják meg az érdeklődők. Ezt követi Kisgergely Kornél, az EXIM Magyarország vezérigazgatójának, majd Nyisztor Péter, az MBH Bank ügyvezető igazgatójának prezentációja.

 

Április 5.-én kerekasztal beszélgetéseken a versenyképesség és az innováció kérdéskörét járják körül a régióban működő bankok, vállalatok és felsőoktatási intézmények vezetői. A rendezvénynek a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza ad helyet.

 

Címlapfotó: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek

További híreink