Gyárfás-ügy: lakhelyelhagyási tilalomról és nyomkövető viseléséről döntött a bíróság

Hírek
Lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a bíróság Gyárfás Tamással szemben, akit a Fenyő-gyilkosság felbujtásával gyanúsít a rendőrség. A bíróság arról is rendelkezett, hogy a volt úszószövetség elnökének nyomkövetőt kell viselnie. A döntés nem jogerős - írja a Pesti Srácok.

Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében Gyárfás Tamás volt úszószövetségi elnököt és médiavállalkozót a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai kedden Budapesten fogták el, majd előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

A Pesti Srácok szerint az ügyészség házi őrizet elrendelésére tett indítványt a Fenyő-gyilkosság megrendelésével gyanúsított Gyárfás Tamás ügyében, a bíróság csupán lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el vele szemben azzal, hogy nyomkövetőt kell viselnie. A döntés ellen a gyanúsított és a főügyészség is fellebbezést jelentett be, így az nem jogerős.

Borítófotó: Gyárfás Tamás volt úszószövetségi elnök és médiavállalkozó megérkezik budapesti otthonába 2018. április 19-én. Ezen a napon Fővárosi Főügyészség a házi őrizet elrendelését indítványozta a Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében gyanúsítottként kihallgatott Gyárfás Tamás ellen, ennek értelmében a volt úszószövetségi elnököt hazaengedték. (MTI Fotó: Szigetváry Zsolt)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink