Fókuszban a versenyképesség és az innováció

Hírek vg.hu
Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter fővédnökségével szervez gazdaságfejlesztési fórumot Győrben a Figyelő és a Világgazdaság.

Az Innovációs Évadnyitó Konferenciával vette kezdetét a Figyelő és a Világgazdaság idei rendezvénysorozata, melynek a következő állomása Győr lesz.

A győri gazdaságfejlesztési fórumra április 4-én kerül sor a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában.

Ez a konferencia is kétnapos, az első személyes formában, míg a második nap online zajlik. A rendezvény fővédnöke Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter, aki az első nap elején tartja megnyitóbeszédét. A minisztert Pintér-Péntek Imre, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökének prezentációja követi.

A nap során előadást tart még Kisgergely Kornél, az EXIM Magyarország vezérigazgatója, valamint Nyisztor Péter, az MBH Bank ügyvezető igazgatója.

A második nap, április 5. az online prezentációké, a két fő témakör egyidejűleg a versenyképesség és az innováció lesz.

A témakörök között szerepel a Győr-Moson-Sopron vármegyében működő cégek innovációs és technológiafejlesztési céljainak bemutatása, az innovációt segítő lehetőségek ismertetése, beruházások, technológiai fejlesztések, kutatások bemutatása, illetve a térség versenyképességének erősítése, a társadalom és a gazdaság fejlődésének támogatása.

A konferencián való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Részvételi szándékát jelezze a hirdetes@kisalfold.hu e-mail-címen, Győri Gazdaságfejlesztési Fórum tárgymegjelöléssel.

Fotó: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek

További anyagaink