Fideszes nyugdíjas halálát kívánja az ellenzéki tüntetés szervezője

Hírek
Homonnay Gergely a Facebookon osztotta meg gondolatait szomszédjáról. Posztjában finoman megjegyezte: bár agyonvágta volna a viharban kidőlt fa szomszédasszonyát. Akinél eposzi jelzőként használja, hogy fideszes.  

Homonnay Gergely, aki onnan vált ismertté, hogy macskája szemszögéből látja és írja meg a mindennapokat, a politikában pedig onnan ismerhetik, hogy a “Mi vagyunk a többség!” elnevezésű ellenzéki tüntetések egyik szervezője volt, mások halálát kívánja a Facebookon. Úgy tűnik, csak azért, mert valaki nem úgy látja a világot, mint ő.

Szerda este a budapesti vihar lecsengése után Homonnay Gergely egy képet osztott meg közösségi oldalán. A kép mellé egy történetet is ismertetett, “Majdnem agyonb@szott egy fideszes nénit egy ledőlt fa” felütéssel. A történet lényege, hogy a viharban kidőlt egy fa, amelynek súlya alatt a társasház kerítése is megrogyott. Homonnay Gergely szomszédja, egy idősebb hölgy pedig – saját elmesélése szerint – majdnem a fa áldozatául esett, amit az ellenzéki aktivista fennhangon mesélt el az erkélyen. Ezzel álltólag zavarta a szomszédokat.

De a DK-szimpatizáns Homonnay ahelyett, hogy megkérte volna a hölgyet, hogy halkabban vagy ne az erkélyen mesélje el kalandjait a viharban, inkább Facebook-oldalán tette közzé, hangsúlyozva, hogy egy fideszes nőre dőlt volna rá a fa, de “sajnos” végül nem. Homonnay hozzátette:

“H. Gergely szerint a néninek nem a migráncsoktól kellene félnie, hanem a jóistentól, aki most még csak figyelmeztette, hogy rossz úton jár, de legközelebb már telibe fogja kapni a fát, a fideszes elvtársnő azonban ezt sem hallotta meg.”

Homonnay Gergely csak egy dologról feledkezett meg. Az oly sokat emlegetett jogállamban szólás-, véleménynyilvánítási és vallásszabadság van. Ez pedig pártszimpátiától függetlenül mindenkinek kijár. Még a fideszeseknek is.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink