Elkezdődött a távol még a trendforduló az ingatlanpiacon című konferenciánk

Hírek
A Figyelő 2018-ban megújult konferenciasorozatának újabb állomásához érkezett. Célunk továbbra is az, hogy új megközelítésből dolgozzuk fel izgalmas témákat, és a klasszikus konferenciák keretéből kilépve, egy izgalmas, interaktív eseményt hozzunk létre.

Ezúttal konferenciánk középpontjában az ingatlanpiac jövője áll. Az évek óta dinamikusan bővülő ágazat a magyar nemzetgazdaság egyik fontos tartópillérének számít, a szektor jövője százezreket érint. Lapunk fontosnak tartja, hogy kiemelten foglalkozzon az ingatlanpiac előtt álló kihívásokkal, illetve annak újszerű területeivel, jövőjével.

A téma beható vizsgálatának érdekében külföldi és hazai szakértők színe-javát hívtuk meg. Konferenciánkon a hazai ingatlanpiaci trendekről fog beszélni Palkovics László, innovációs és technológiai miniszter, Noah M. Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója és a magyarországi RICS elnöke, Nyisztor Péter, az OTP KBC vezetője és dr. Simon Katalin, az MFB Zrt. Vezérigazgató-helyettese. 

A SZIT és globális ingatlanpiac helyzetéről Sajgál Gábor, a BIF Nyrt. vezérigazgatója, Szalay Rita, a BÉT kibocsátói igazgatóságának vezetője, dr. Várszegi Sarolta, a Vámosi-Nagy Ernst&Young Ügyvédi Iroda ügyvédje és dr. Wellmann György, a Szecskay ügyvédi iroda szenior ügyvédje fejtik ki véleményük egy kerekasztalbeszélgetés formájában. Majd ebben a témában ad elő Tobias Steinmann, a EPRA igazgatója, Małgorzata Kosińska, a lengyel SZIT-szövetség elnöke és Mike Edwards, a Cushman & Wakefield értékbecslési Üzletág regionális vezetője. 

Muszáj beszélni a jövőről is. Karagich István, a Blochamps Capital ügyvezetője és Kuti Ákos, az MKB Bank vezető elemzője arra fogja keresni a választ, hogy jó befektetés-e még az ingatlan. Balogh László, az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője, Hoffmann Henrik, szálloda tulajdonos és igazgató, Prosits Attila, a WestEnd ügyvezetője Somló Iván, az rbnb.hu társtulajdonosa és Szentgyörgyvölgyi Péter, az V. kerület, polgármestere pedig arra fognak beszélni, hogy milyen újszerű hatások és lehetőségek állnak rendelkezésre számunkra. A konferencia programját pedig a befektetéseiről – Sziget és Lupa Beach – híressé vált Gerendai Károly zárja, aki külső szemlélőként fogja elmesélni tapasztalatait. 

A konferenciát, amelyről a figyelo.hu olvashatnak beszámolókat, Lánczi Tamás, lapunk főszerkesztője nyitja meg

Ezek is érdekelhetnek

További híreink