Az ikonikus balatoni hotel új üzemeltetőt kapott, és fel is újítják

Hírek Sz. H.
A több mint 200 éves múltra visszatekintő Anna Grand Hotelt januártól az Accent Hotels üzemelteti. A balatonfüredi szálláshely átmenetileg zárva tart, mert teljes rekonstrukción esik át.

Az Anna Grand Hotel a felújítást követően nyártól 105 szobával, valamint 1200 négyzetméteres wellnessrészleggel várja vendégeit. A rekonstrukció során megőrzik a több mint 200 éves épület klasszicista jegyeit, így a pihenni vágyók modern köntösben élvezhetik majd a reformkor eleganciáját. A szálloda impozáns bálterme akár 300 fő befogadására is alkalmas, legendás helyszíne az 1825 óta megrendezésre kerülő Anna-bálnak.

„Elismerés számunkra, hogy a szálloda tulajdonosa az Accent Hotelst bízta meg az Anna Grand Hotel üzemeltetésével, melynek köszönhetően méltán híres belföldi szállodával bővülhetett sokszínű portfóliónk. A szálloda jelenleg felújítási munkálatok miatt ideiglenesen zárva tart, azonban a terveknek megfelelően a nyári szezonra már megújulva tudunk kinyitni” – mondta el Kerek Péter, az Accent Hotels stratégiáért felelős ügyvezető helyettese.

Borítókép: a Magyar Állami Operaház balettművészei keringőt adnak elõ a 196. Anna-bál nyitányában a balatonfüredi Anna Grand Hotel parkjában 2021. július 31-én.
Forrás: MTI/Vasvári Tamás

Ezek is érdekelhetnek

További híreink