A Simicska-Csintalan-Havas-tengely

Hírek

Újabb abúzusvád. Most Havas Henrik a megvádolt. Ez azért pikáns, mert a műsorvezető korábban az elsők között sietett bejelenteni: őt is zaklatták. Na ja, majd pont őt nem. Őt, aki mindenhol ott volt, mindenben részt vett, mindent jobban tud, jobban csinál. Amúgy a hölgy öt esztendeje egyszer már előadta a Havas részéről őt ért zaklatás történetét. Akkor azonban még érzéketlen volt a nép a hatalmi, a szexuális visszaélések témakörére. A most történtek a vád-napi akció miatt érdemelnek figyelmet.

A figyelemreméltó akció Csintalan Sándoré, aki a Havas Henriket ért vád napján sietett kijelenteni: a kormány áll a háttérben. Elmenne ez sima összeesküvés-elméletnek, ha nem éppen a Hír TV-ben hangzik el. Mert ugyanis Csintalan úgy érvelt: azért támadják Havast, mert megírta Vona Gáborról szóló könyvét. A Hír TV Simicska Lajos érdekeltsége. A Jobbik Simicska érdekeltsége. Csintalan…

Nos, volt már Osztapenkó- és Steimetz-utód kommunista, majd cigánykerekező szoci, aztán belépett a Fideszbe, aztán kilépett a Fideszből, felajánlkozott a végelgyengült MSZP újraélesztésére, most pedig az elcukisodott, antiszemitizmusának, cigány- és egyéb gyűlöletének árnyékától kísért Jobbik szellemiségét hirdető Hír TV-ben áll ki a világ legokosabb, legműveltebb, legtehetségesebb embere mellett.

Ha Havas nem írja meg a Vona művet, Csintalan nem mentegeti a Hír TV betelefonálós műsorában.

Ha a vád igaznak bizonyul, Csintalan fordít egyet köpönyegén, és tovább áll. Ha igaztalannak bizonyul, akkor vádaskodás hullám veheti kezdetét, s mindenki lekaraktergyilkolhatja nem szeretett főnökét.

A Jobbik szekértolói pedig feltalálták az abúzuspolitikát.

Borítófotó: Máthé Zoltán/MTI, Facebook

Ezek is érdekelhetnek

További híreink