A NATO kibervédelmét fejlesztette egy magyar vállalkozás

Hírek Sz. H.
A világszínvonalú munkát végző hazai EURO ONE Számítástechnikai Zrt, a Bravogroup Holding informatikai tevékenységekre szakosodott leányvállalata egy különleges kitüntetésben részesült, amelynek kapcsán exkluzív információkat is közzétettek.

Az 1991-ben alapított EURO ONE Számítástechnikai Zrt. – amely a kibertámadások valós idejű észleléséért dolgozik – 2022-ben már több mint 130 szakembert foglalkoztatva, több mint 15 milliárd forint éves árbevételt tervez erre az évre.

 

 

Az iparág jelentős képviselője, a NetWitness (amely világszerte teljes körű és magas szinten skálázható fenyegetésérzékelési és -reagálási képességeket biztosít szervezetek számára) nemrég adta át a cég képviselőinek az „Év EMEA-North régió partnere” nevű díjat, amely különösen nagy megtiszteltetés a szakmán belül. Ennek apropóján exkluzív információként közölték a hírt, miszerint a közelmúltban, az egyik legfontosabb együttműködésükben a NATO felkérésére a hazai cég egy nemzetközi projekten dolgozhatott, amelyben együttes munkával emelték magasabb szintre a NATO kibervédelmét.

 

A hazai szakmai és technológiai háttérre alapozva a cég épp most nyitja meg az első külföldi kompetencia központját Németországban, ahol Netwitness alapokon kínálnak menedzselt biztonsági megoldásokat a régió ügyfeleinek.

 

Kiemelt kép: Getty Images

Ezek is érdekelhetnek

További híreink