Hirdetés átugrása →
Bezár ×

Fizesse be csekkjeit bankkártyával! - Most 1+1 milliót nyerhet!

Hírekfigyelo.huTámogatott tartalom

Tudta, hogy díjmentesen* fizetheti be csekkjeit bankkártyával a Postán? Sőt, ha 2019. március 31-ig legalább három alkalommal Mastercard® vagy Maestro® bankkártyával egyenlíti ki csekkjei ellenértékét, értékes nyereményekkel is gazdagodhat: a fődíj 1 millió forint Posta Bankszámlán, ráadásul még eMag ajándékkártyák (10 db 100 000 Ft értékű, valamint 100 db 10 000 Ft értékű) is gazdára találnak.

A postákon néhány éve már lehetséges az ingyenes (postai díjaktól mentes) bankkártyás csekkbefizetés. A Magyar Posta ugyanis 2015-ben lecserélte több mint ötezer bankkártya-elfogadó terminálját, így csaknem a teljes postai hálózatban, több mint 2 500 postán vált elérhetővé ez a szolgáltatás. A korábbi, sokszor költségekkel járó tranzakcióval szemben a bankkártyás csekkbefizetés díjmentes. Ráadásul már a készpénzfelvétellel sem kell bajlódni, nagy összegeket magunknál tartani, a visszajárót számolgatni: kényelmesen és biztonságosan fizethetjük be csekkjeinket – akár egy érintéssel - bankkártyánk segítségével. A fizetési folyamat épp olyan gyors és egyszerű, mint amikor egy üzletben vásárolunk és kártyával fizetünk.

Ugyanilyen egyszerűen juthatunk értékes ajándékokhoz abban a nyereményjátékban, amelyet a Magyar Posta és a Mastercard közösen indított. A Mastercard és Maestro kártyabirtokosok egy promóciós levelezőlapon gyűjthetik a pecséteket, melyeket a bankkártyás csekkbefizetések alkalmával a postán kapnak. Aki összegyűjtött három pecsétet, a levelezőlap beküldésével indulhat a nyereményekért.  Egy nap csak egy pecsét szerezhető, ezért érdemes mindig Mastercard vagy Maestro bankkártyával befizetni a csekkeket, amikor postán járunk. Ha a szerencsés nyertesnek ÉnPostám kártyája is van, a fődíjat megduplázva viheti haza, így összesen 2 millió forinttal lehet gazdagabb!

Az akció további részleteit és az adatkezelési tájékoztatást keresse a „Most 1+1 milliót kaphat csekkjeiért!” című Játékszabályzatban a www.posta.hu oldalon.

*A bankkártyás csekkbefizetés – mely a „BANKKÁRTYÁS CSEKKBEFIZETÉS” matricával megjelölt postákon érhető el – bankkártyás vásárlásnak minősül, melyért a Posta a befizetőnek díjat nem számít fel. A vásárlási tranzakcióhoz kapcsolódó, a kártyabirtokos számlavezetője által felszámított esetleges díjak és költségek a kártyabirtokost terhelik.