Metrófoglalás metrófoglalók nélkül

Hírek
A Monty Python-csoport összetette volna a két kezét egy ilyen alakításért. 

Hová lehet még fokozni az ellenzéki abszurditásokat? Minden héten kapunk valami ostobaságot, immár 2019-ben is. A tavaly decemberi parlamenti performansz és MTVA-beli breaktánc-mutatványok, lépcsőmászás, ajtólefejelés után most immár csak Szél Bernadett és Hadházy Ákos mulattatja a nagyérdeműt a köztévé aulájában. Illemhely-kutatás és lyukas zokni-mutogatás van éppen műsoron. 

Ők az ellenzék politikusai. 

De lássuk a lelkes civileket.  

Valamelyikük homlokára csapott és kitalálta, hogy a pénteki csúcsforgalomban meg kellene bénítani a 2-es metró forgalmát. A nagyokos stratégák arról elmélkedtek, hogy 10 ezren – ennyien a legnagyobb tüntetésükön sem jelentek meg – majd jól felszállnak a metrókocsikba, így a nagyközönség nem tud utazni a Déli pályaudvar és az Örs Vezér tere között.  

Az abszurd humor angol nagyágyúi, a Monty Python-csoport tagjai is megirigyelhették azt az elnevezést, amelyet az “ellenállók” választottak maguknak a Facebookon. Ők lettek a “Földalatti Mozgalom”. Ez ám az igazi összeesküvés! 

 Ha az volt a titkos terv, hogy a tüntetők belesimuljanak az átlagos utasok tömegébe, akkor az elképzelést maximálisan kivitelezték. 

Ugyanis a metró közlekedése teljes mértékben zavartalan volt. 

 
 

Ezek is érdekelhetnek

További híreink