Új szakemberek érkeztek a Wolthoz

Hírek Sz. H.
Zsoldos Mónika az ügyfélszolgálat, Somodi Alpár a kiskereskedelmi forgalom, Varga Gergő pedig az operáció irányítását látja el.

Zsoldos Mónika nyolc évig a League of Legends nevű online játék játékostámogatásával foglalkozott,

hat európai, latin-amerikai, észak-afrikai és közel-keleti országok csapataiért volt felelős. Megelőzően a vendéglátásban szerzett tapasztalatot üzletvezetőként, és önkéntes segítőként vett részt a BOCS különböző környezettudatossággal kapcsolatos projektjeiben. A Wolthoz ügyfélszolgálati vezetőként csatlakozott, a legdinamikusabban növekvő csapatot irányítja. Feladata, hogy az ügyfélszolgálati munkatársak koordinálásával elősegítse a felhasználók és a partnerek elégedettségének fenntartását, javítását. Az ügyfélszolgálati csapat magasra tette a lécet: a felhasználók visszajelzése alapján folyamatosan 95% körüli az elégedettségi mutatójuk.

Somodi Alpár a Wolt új kiskereskedelmi forgalomért felelős vezetője.

Alpár a MOL romániai leányvállalatánál kezdte pályafutását, vegyesáru-kereskedelmi osztályvezetői pozícióban. 2006-tól a Sony magyarországi leányvállalatánál helyezkedett el, kiemelt ügyfélmenedzseri munkakörben. A Sony-nál töltött 15 éve alatt számos pozíciót megjárt értékesítési és termékmarketing területen, budapesti és londoni munkavégzéssel. Legutóbb a szórakoztató elektronikai cikkek magyarországi értékesítéséért felelt. A Woltnál a legfőbb feladata a kiskereskedelmi forgalom további növelése elsősorban a nemzetközi kiskereskedelmi láncok Wolt felületén történő elérhetővé tétele által.

Varga Gergő jól ismeri a Woltot, hiszen már három éve a cég munkatársa.

Az ügyélszolgálaton kezdte pályafutását, ahonnan néhány hónap után az operációs csapathoz került át. A legalapvetőbb kapcsolattartástól, a raktár rendben tartásától indulva jutott el a futártájékoztatók szervezésén és lebonyolításán keresztül a teljes magyarországi futár toborzás vezényléséig, végül pedig az operációs csapat vezetéséig. Az operáció felelős a Wolt platformon keresztül szállító futárokkal történő kommunikációért, a díjazásukért, az ehhez tartozó pénzügyi tranzakciókért, a megfelelő aktív futár létszám biztosításáért, a rendszer optimalizálásáért és a specifikus logisztikai beállításokért.

A Wolt-közösség erejét jelzi, hogy két terület esetében is a távozó vezetők nem kerültek házon kívülre: Juhász Réka korábbi operációs vezető és Erős Levente korábbi kiskereskedelmi vezető is maradtak a Woltnál, a globális területeken várták őket új feladatok.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink