Új vezetők a Magyar Turisztikai Ügynökségben

Hírek Sz. H.
A Magyar Turisztikai Ügynökségtől négy év után távozó Könnyid László turizmusszakmai vezérigazgató-helyettes felügyelete alá tartozó területeket kettéosztották: Jakab Zsófia marketing- és kommunikációs vezérigazgató-helyettesként, Bődi Ivett a turizmusstratégia megvalósításáért felelős vezérigazgató-helyettesként segíti a jövőben az MTÜ célkitűzéseinek megvalósítását.

Ahogy a turizmus.com megírta, Bődi Ivett felügyeli a turizmusszakmai igazgatóságot, benne a termékfejlesztést, a minősítéseket, a vendéglátást, a Tourinfom-koordinációt, továbbá a turisztikai üzletfejlesztés szakterületét. Jakab Zsófiához tartozik az értékesítés, a marketingtevékenység, a kommunikáció és a kutatásfejlesztés. Könnyid László munkájára a jövőben külső tanácsadóként számítanak – ismertette tegnap egy szakmai találkozón Guller Zoltán, az MTÜ vezérigazgatója.

Bődi Ivett közel húsz éve dolgozik a szakmában, ebből 13 évig a Mellow Mood Hotelsnél szerzett szakmai tapasztalatokat különböző területeken, majd a Ramada by Wyndham Budapest City Center szállodaigazgatója lett. 2021-ben került a Magyar Turisztikai Ügynökséghez, ahol eddig a szálláshely és vendéglátás igazgatóságot vezette programigazgatóként.

Jakab Zsófia öt évvel ezelőtt került a Magyar Turisztikai Ügynökséghez, amikor felkérték a divatipari stratégia megalkotására. Az elmúlt négy évben a Magyar Divat és Design Ügynökség vezérigazgatójaként dolgozott, ezt a pozícióját új kinevezése mellett is megtartja.

Borítókép: PuzzlePix / Shutterstock

 

Ezek is érdekelhetnek

További híreink