EUR: 304.430 USD: 245.450 CHF: 253.220 2014.11.24. |C égnév, cím, székhely, árbevétel, alkalmazottak száma, alapítás éve.Megnézem
Kérjen le cégkivonatot, nézze meg a cég minosítését, teljesítményét, tulajdoni érdekeltségét éves díj helyett alkalmanként 2200 Ft-ért! Megrendelem
sh-media, webfejlesztés


A következő Dubaj
Ha minden jól alakul, akkor az elemzők szerint a kurd sztori részvényenként akár 5000 forintot is jelenthet a magyar olajmulti árfolyamában.

Krízis a Széchenyi Kereskedelmi Banknál

Pénzügyi gondokkal küzd Töröcskei István ÁKK-vezérigazgató.

A fecni nem fecni

Az úgynevezett „non-paper," egy bevett diplomáciai forma - nyilatkozta a Figyelőnek Jeszenszky Géza.

Gazdaság

Makro-körkép: Kínai kamatpolitika, európai tehetetlenség, japán recesszió

A kínai kamatcsökkentés meglepte a piacokat. Az EKB bővítené eszközvásárlási programját. Japánban hivatalossá vált a recesszió.

Kiváló Magyarország turisztikai teljesítménye

Az első nyolc hónapban 7,6 százalékkal nőtt a külföldről Magyarországra érkező turisták száma.

Gyorsulnak az OECD-országok

A 34 tagország gazdaságának együttes növekedése 0,5 százalék volt a második negyedévi 0,4 százalék és az első negyedévi 0,3 százalék után.

Az ukrán GDP 4,5 százalékot eshet jövőre

A kijevi pénzügyminisztérium szerint a termelés csökkenése mellett 13,4 százalékos infláció várható.

Vegyes adatok Oroszországból

A vártnál nagyobb mértékben emelkedett a munkanélküliség októberben, miközben a becsültnél kissé jelentősebben élénkült a kiskereskedelmi forgalom éves összevetésben.

Társadalom

Lengyelországban 72,000 „modern rabszolgát" tartanak

Az ausztrál „Sétálj el szabadon" alapítvány idei rabszolga-indexe szerint Lengyelországban a lakosság 0,2 százalékával rabszolgaként bánnak.

Franciaország jogosítványt kapott, hogy eltávolíthassa az elnököt

A francia képviselőket, ezúttal első ízben, feljogosították arra, hogy „kötelességszegés esetén" eltávolíthassák az elnököt.

Ködben az iráni atom

Végtelenül kicsi az esély a megegyezésre hétfőig az iráni atomtárgyalásokon.

A rák és a háború, vagy Isten?

A korábbi olasz egészségügyi miniszter számára az ilyen fokú szenvedések tagadják Isten létezését.

Rózsaszínre festették Konev marsall prágai szobrát

Konev közreműködött a magyar felkelés Moszkva által elrendelt vérbefojtásában is.

pix

Mégis lesz karácsony Venezuelában

Bár a gazdasági helyzet nem biztató az országban, a kormány hatalmas összeget költ különféle populista intézkedésekre.

pix

Valami bűzlik Luxemburgban

Alig több mint két hete tölti be Jean-Claude Juncker az Európai Bizottság elnöki tisztségét, sokan máris szívesen látnák lemondási nyilatkozatát.

pix

Libanoni titkosügynök-sztori Izraelben

A Közel-Kelet egyik legsikeresebb titkosügynökeként tartják számon, ma mégis szegénységben él.

pix

Hol marad a kínai baby boom?

A kínai szakértők már egy éve várnak a születésszámok drasztikus megemelkedésére - mindhiába.

Cégvilág

A hazai üzleti életben még mindig tabunak számít a kudarc. Külföldön ez nincs így.
Kétszámjegyű növekedést prognosztizál a következő 3 évre a telfordi székhelyű acélszerkezeteket gyártó M&P Engineering (Midlands).
A szöuli bíróság megállapította, hogy egy 32 éves dél-koreai nő a Samsung gyár munkakörülményei miatt kapott agydaganatot.

Pénzpiac

Pénzmosás, adócsalás és törvénytelen banki tranzakciók gyanúja miatt eljárás indult az HSBC brit bank svájci leányvállalata ellen.
Íma az új felállás: a legnagyobb bankoknak össze kell olvadniuk, a jövőben a lakosságot "el kell felejteniük", helyette a vállalkozásokat kell hitelezniük.
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 59,26 pontos, 0,34 százalékos csökkenéssel, 17 445,12 ponton zárt pénteken.

Képgaléria


A következő Dubaj
A MOL KURDISZTÁNBAN

Százhatvan milliárddal többet költenek egészségügyre - Fotók!
Az állami ellátórendszert támogatják, s csak ott szerződnek a magánszolgáltatókkal, ahol az állami ellátórendszer erre nem képes.

Brutális esőzés és árvíz Olaszországban - Fotók!
A Genova közelében lévő Chiavariban kilépett a medréből az Entella folyó és elöntötte a város alacsonyan fekvő részeit.
Vanek Ákos idén megszerezte hazánk első triatlonos világbajnoki érmét, valamint először nyert Világkupa futamot a magyar férfiak közül. Ennek ellenére a szakmai bizottság nem őt tartotta az év legjobbjának.
A Magyar Kajak-Kenu Szövetség októberben közzétette a gyorsasági szakág 2015-ös felkészülési programját, amelyben külön, név szerint szerepel Dombvári Bence, akinek úgymond irányt szabott a szakmai vezetés azzal, hogy felkészülését kifejezetten a K-1 1000 méter felé tereli.
Garami József, az MTK vezetőedzője szeretné, ha Dárdai Pál maradna a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztján.
A magyar televíziózás két fenegyereke, Horti Gábor és Fiala János mérik össze erejüket a SportKlub új műsorában, a Ki a Jani? című vitamagazinban. A nem éppen selymes modorú páros minden szerdán leül egymással szemben, hogy kitárgyalják a sport világának fejleményeit.
Biztos, ami biztos, Magyar Aletta sportcipőben vágott neki a római városnézésnek és milyen jól tette....
Nyakadba szakadt egy kis idő és Liverpool közelében vagy? Talabérné Fésüs Erika mai írásából kiderül, hogyan tölts el 4-5 órát a Beatles szülővárosában.
Múlt vasárnap volt a 25. évfordulója a Berlini Fal leomlásának. Németország emlékezett és ünnepelt, a közel egymillió résztvevő között ott volt Marthi Melinda is.
A megszállottak előbb-utóbb elérik céljaikat. Sütő E. Ernie-nek, ez sikerült. A Kaliforniában élő természetfotós történetéért és döbbenetes képeiért olvasd el mai írását.