EUR: 300.130 USD: 276.150 CHF: 286.870 2015.03.30. |C égnév, cím, székhely, árbevétel, alkalmazottak száma, alapítás éve.Megnézem
Kérjen le cégkivonatot, nézze meg a cég minosítését, teljesítményét, tulajdoni érdekeltségét éves díj helyett alkalmanként 2200 Ft-ért! Megrendelem
sh-media, webfejlesztés


Szijjártó, mint postás
Tarsoly elmondta, hogy baj van, a sorok rendezéséig öncsődöt jelent, de másnap bemegy Szijjártó Péterhez és levelet ír Orbán Viktornak.

Befuccsolt a földbiznisz

Beköszöntött a jégkorszak a földpiacon.

Félnek a Baltikumban

Pánik nincs, inkább aggodalom érezhető a balti államokban az orosz fenyegetés kapcsán.

Gazdaság

Új világrendet építenek

A hét végén Dánia és Ausztrália is felvételét kérte a Kína által kezdeményezett Ázsiai Infrastruktúra-befektetési Bank (AIIB) tagjai közé.

Az AB-hez kerül a vasárnapi pihenőnap ügye

Az Alkotmánybírósághoz fordul a vasárnapi zárva tartás miatt a Liga Szakszervezetek és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége.

A szankciók hatása egyre erősödik

Az orosz gazdaság 2,3 százalékkal zsugorodott februárban éves szinten a januári 1,5 százalékos csökkenés után.

Befektetés-cunamit indít Kína

Kína befektetései külföldön az idei első két hónapban 17,4 milliárd dollárt tettek ki, ez 51 százalékos növekedés éves szinten.

Társadalom

Bűntény a Corvinuson?

Sikkasztás és hűtlen kezelés miatt folytat eljárást a rendőrség a Budapesti Corvinus Egyetem korábbi gazdálkodásával kapcsolatban.

Ferenc pápa virágvasárnapi üzenete

A megaláztatások és szenvedések közepette is embertársait szerető Jézus példájáról beszélt a pápa.

Cameron: a kilépés nem cél

David Cameron szerint a brit EU-tagságról tervezett népszavazásnak nem az a célja, hogy Nagy-Britannia távozzon az Európai Unióból.

Vitézy Dávid országos megbízatást kapott

A volánbuszok és vonatok menetrendjének összehangolása, az egységes jegyárusítási és modern utastájékoztatási rend kiépítése lesz a feladata.

Globálfalu

„Még nem értjük a mozgalmat. És amíg nem értjük, nem tudjuk legyőzni sem" - fogalmaz Michael K. Nagata amerikai dandártábornok.
Az iszlám szélsőségesség és terrorszervezetek jelentette veszély elleni közös fellépést sürgette a kuvaiti emír és az egyiptomi elnök.
A lezuhant Germanwings-gép másodpilótájának lakóhelyén lefoglalt anyagok alapján feltételezhető, hogy a férfi beteg volt.
Ez ugyanaz a járműtípus, mint amelyik egyik gépe kedden lezuhant a francia Alpokban - közölte a spanyol sajtó.

Balkán expressz

A csatlakozási tárgyalások konkrét menetrendjéről tárgyalt az EU képviselője Belgrádban: még az idén megkezdhetik a konkrét egyeztetéseket.
A kötelezettségvállalás célja a megfelelő közlekedési kapcsolatok kiépítése az EU-tagságra törekvő országokhoz.
Három nemzetközi bank készen áll arra, hogy finanszírozza a Török Gázvezeték szerbiai szakaszának megépítését.
pix

Durva kijelentést tett a Dolce & Gabbana tervezője

A kijelentése miatt akár a márka eladásai is visszaeshetnek.

pix

Így használja az Iszlám Állam a Facebookot

A Facebook és a Twitter felületei bizonyulnak a leghatékonyabbnak a radikalizáció során.

pix

Milyen lesz a jövő városa?

A tehetős nyugatiak egyre gyakrabban költöznek a külvilágtól elkülönült, zárt lakóparkokba. Sőt, egyesek saját területet vásárolnak a városokon belül.

pix

Javulhat a kínai melegek helyzete?

A kínai újévkor jelent meg a legújabb melegekkel foglalkozó kisfilm, a Coming Home.

Emlékszem, mikor még az iskolában hosszasan magoltuk, hogy minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár. Azt is megtanultuk, hogy van a lárva és a pete, meg hogy vannak, akik bebábozódnak. Fővárosi kislányként ez az egész engem vajmi kevéssé foglalkoztatott. Folyton belezavarodtam, hogy melyiknek hány lába van, mi is az a  kitinpáncél, valamint, hogyhogy nem [...]
A Globspot tudósítói megörökítették a 2015. március 20-i napfogyatkozást, hogy Európa különböző pontjaiból mutassák meg, felettük hogyan festett az ég! Norvégia, Kristiansand (Ferenczi Edina) “Nálunk felhős minden. Néha egy-egy pillanatra van esély látni a napot, mert két felhő között kikandikál. Hegesztőszemüvegekkel fel vagyunk szerelkezve. Az irodában két típusú ember van most: az egyik, aki nem [...]
Az El Caminito del Rey (magyar fordításban: A király ösvénye),  egy 3 km hosszú hegyi ösvény Spanyolországban, Málaga tartományban Álorához közel, az El Chorro kanyonfalára szögelve. El Caminito Del Rey  Spanyolország leglélegzetelállítóbb látványossága. Vigyázat, ne keverjük össze a szintén spanyolországi El Camino de Santiago zarándokúttal.  Az El Caminito del Rey  1901 és 1905 között épült.  [...]

Cégvilág

Az akvizíció után ismét tőzsdére tervezi vinni a Pirelli részvényeit annak leendő tulajdonosa, a kínai állami ChemChina.
Összesen 42 ezer céget töröltek Magyarországon tavaly, háromnegyedük kényszertörlés miatt volt kénytelen beszüntetni tevékenységét.
A Dreher Sörgyárak két új raktárat adott át Kőbányán, az összesen 4400 négyzetméter alapterületű létesítmények 447 millió forintos beruházással valósultak meg.

Pénzpiac

Egy modern kincstárral teljesen kívül lehetne tartani a közpénzeket a Quaestoréhoz hasonló "pénzügyi manővereken" - állítja Orbán Viktor.
Kínában az igazi problémát nem a lenyűgöző dinamika elvesztése, hanem egy kínai befektetői buborék pusztítása jelenti.
A CIB csoport adózás utáni konszolidált vesztesége 104,14 milliárd forint volt 2014-ben a nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok alapján.

Képgaléria


Szennyezett vízben zajlik az olimpia?
A 2016-os nyári olimpiának otthont adó Rio de Janeiró vezetősége megígérte, hogy csökkenti a vízes sportágak helyszínein tapasztalható szennyezést.

Több ezren tüntettek Orbánék ellen
A Százezren az internetadó ellen, valamint a 60 ezren a Magánnyugdíjukért csoport demonstrációját Új Magyar Köztársaságot! mottóval tartották.

Ilyen buszok járnak majd a budai Várban - Fotók!
A magyar evopro cég által fejlesztett és készített elektromos busz tesztjáraton.