EUR: 300.210 USD: 275.710 CHF: 287.580 2015.03.29. |C égnév, cím, székhely, árbevétel, alkalmazottak száma, alapítás éve.Megnézem
Kérjen le cégkivonatot, nézze meg a cég minosítését, teljesítményét, tulajdoni érdekeltségét éves díj helyett alkalmanként 2200 Ft-ért! Megrendelem
sh-media, webfejlesztés


Befuccsolt a földbiznisz
Beköszöntött a jégkorszak a földpiacon.

Félnek a Baltikumban

Pánik nincs, inkább aggodalom érezhető a balti államokban az orosz fenyegetés kapcsán.

Sok még a titok Kiss Szilárd ügyében

"Szerintem nő az állatlétszám."

Gazdaság

Lázár alátámasztotta a Figyelő értesülését!

Tarsoly Csaba tényleg írt levelet Orbán Viktornak. A brókerbotrányt követő tűzoltás miatt újra összezördülhetünk Brüsszellel.

Az AB-hez kerül a vasárnapi pihenőnap ügye

Az Alkotmánybírósághoz fordul a vasárnapi zárva tartás miatt a Liga Szakszervezetek és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége.

Az európai defláció enyhülése várható

Fogyasztói bizalmi indexek mellett foglalkoztatási adatokat és feldolgozóipari teljesítménymutatókat tesznek közzé a jövő héten Európában és az USA-ban.

Spanyolország: először a hiányküszöb alatt

A deficit a hazai össztermék 5,7 százaléka volt, kisebb az EU-megállapodásban szereplő 5,8 százaléknál - két éve még a GDP 7 százalékán állt.

Társadalom

Kilátástalan a fiatalok helyzete

Csökkent, de még mindig igen magas, 19 százalékos a 15-24 éves korosztály munkanélküliségi rátája.

A pilótákra hárítják

A lengyel államfő repülőgépének tragédiájával kapcsolatban a szmolenszki légiirányítók tökéletesen vétlenek - állapítják meg az oroszok.

Még több kedvezmény érhető el a diákigazolványokkal

Folyamatosan bővül a diákigazolvánnyal kedvezményes vásárlást kínáló üzletek köre, az okostelefonokon új kereső segít ezek megtalálásában.

Ide utaznak a legtöbben húsvétkor

Idén Hollókő lett a legnépszerűbb húsvéti úti cél.

Globálfalu

„Még nem értjük a mozgalmat. És amíg nem értjük, nem tudjuk legyőzni sem" - fogalmaz Michael K. Nagata amerikai dandártábornok.
Az iszlám szélsőségesség és terrorszervezetek jelentette veszély elleni közös fellépést sürgette a kuvaiti emír és az egyiptomi elnök.
A lezuhant Germanwings-gép másodpilótájának lakóhelyén lefoglalt anyagok alapján feltételezhető, hogy a férfi beteg volt.
Ez ugyanaz a járműtípus, mint amelyik egyik gépe kedden lezuhant a francia Alpokban - közölte a spanyol sajtó.

Balkán expressz

A csatlakozási tárgyalások konkrét menetrendjéről tárgyalt az EU képviselője Belgrádban: még az idén megkezdhetik a konkrét egyeztetéseket.
A kötelezettségvállalás célja a megfelelő közlekedési kapcsolatok kiépítése az EU-tagságra törekvő országokhoz.
Három nemzetközi bank készen áll arra, hogy finanszírozza a Török Gázvezeték szerbiai szakaszának megépítését.
pix

Durva kijelentést tett a Dolce & Gabbana tervezője

A kijelentése miatt akár a márka eladásai is visszaeshetnek.

pix

Így használja az Iszlám Állam a Facebookot

A Facebook és a Twitter felületei bizonyulnak a leghatékonyabbnak a radikalizáció során.

pix

Milyen lesz a jövő városa?

A tehetős nyugatiak egyre gyakrabban költöznek a külvilágtól elkülönült, zárt lakóparkokba. Sőt, egyesek saját területet vásárolnak a városokon belül.

pix

Javulhat a kínai melegek helyzete?

A kínai újévkor jelent meg a legújabb melegekkel foglalkozó kisfilm, a Coming Home.

Emlékszem, mikor még az iskolában hosszasan magoltuk, hogy minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár. Azt is megtanultuk, hogy van a lárva és a pete, meg hogy vannak, akik bebábozódnak. Fővárosi kislányként ez az egész engem vajmi kevéssé foglalkoztatott. Folyton belezavarodtam, hogy melyiknek hány lába van, mi is az a  kitinpáncél, valamint, hogyhogy nem [...]
A Globspot tudósítói megörökítették a 2015. március 20-i napfogyatkozást, hogy Európa különböző pontjaiból mutassák meg, felettük hogyan festett az ég! Norvégia, Kristiansand (Ferenczi Edina) “Nálunk felhős minden. Néha egy-egy pillanatra van esély látni a napot, mert két felhő között kikandikál. Hegesztőszemüvegekkel fel vagyunk szerelkezve. Az irodában két típusú ember van most: az egyik, aki nem [...]
Az El Caminito del Rey (magyar fordításban: A király ösvénye),  egy 3 km hosszú hegyi ösvény Spanyolországban, Málaga tartományban Álorához közel, az El Chorro kanyonfalára szögelve. El Caminito Del Rey  Spanyolország leglélegzetelállítóbb látványossága. Vigyázat, ne keverjük össze a szintén spanyolországi El Camino de Santiago zarándokúttal.  Az El Caminito del Rey  1901 és 1905 között épült.  [...]

Cégvilág

A MOL benzinkútjainak kibővítésével és újak vásárlásával az első három üzemanyagforgalmazó közé akar kerülni 2017 végéig Romániában.
A Mercedes-Benz luxuskivitelű pick-up modellel tervezi bővíteni termékpalettáját.
A Dreher Sörgyárak két új raktárat adott át Kőbányán, az összesen 4400 négyzetméter alapterületű létesítmények 447 millió forintos beruházással valósultak meg.

Pénzpiac

Egy modern kincstárral teljesen kívül lehetne tartani a közpénzeket a Quaestoréhoz hasonló "pénzügyi manővereken" - állítja Orbán Viktor.
Kínában az igazi problémát nem a lenyűgöző dinamika elvesztése, hanem egy kínai befektetői buborék pusztítása jelenti.
A CIB csoport adózás utáni konszolidált vesztesége 104,14 milliárd forint volt 2014-ben a nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok alapján.

Képgaléria


Szennyezett vízben zajlik az olimpia?
A 2016-os nyári olimpiának otthont adó Rio de Janeiró vezetősége megígérte, hogy csökkenti a vízes sportágak helyszínein tapasztalható szennyezést.

Több ezren tüntettek Orbánék ellen
A Százezren az internetadó ellen, valamint a 60 ezren a Magánnyugdíjukért csoport demonstrációját Új Magyar Köztársaságot! mottóval tartották.

Ilyen buszok járnak majd a budai Várban - Fotók!
A magyar evopro cég által fejlesztett és készített elektromos busz tesztjáraton.