EUR: 307.490 USD: 228.400 CHF: 253.010 2014.07.24. |


startup

Újabb Jeremie exit: elkelt a Medimass onkokése

A Waters Corporation felvásárolta a MediMass REIMS technológiáját, amit többen iKnife vagy onkokés néven ismernek, az ár több tízmilllió dollár volt.

Ha a Bimota rákapna a bokszermotorra...

Nem elképzelhetetlen, hogy az S 1000 RR erőforrása mellett a bajor kéthengeresben is fantáziát látnak majd a Bimotánál.


C égnév, cím, székhely, árbevétel, alkalmazottak száma, alapítás éve.Megnézem
Kérjen le cégkivonatot, nézze meg a cég minosítését, teljesítményét, tulajdoni érdekeltségét éves díj helyett alkalmanként 2200 Ft-ért! Megrendelem


14:29
Megint fizethetnek a bankok
A devizahiteles ügy árnyékába szorult a jogtalanul levont számlakezelés díjak rendezése. Ez a lezárt ügy azonban egyáltalán nincs lezárva.

Tarlós: igenis megépül a gát a Rómain!

Tarlós István az mondta: már a harmadik tudományos testület mondta ki, ne a Nánási úton, hanem a Római-parton épüljön meg a védmű.

Októbert 12-én újra voksolhatunk

Az államfő a legújabb kori demokrácia nélkülözhetetlen tartópilléreinek nevezte a falvakat, városokat és a megyék önkormányzatait.

lapszemle

hitelkakulator
betet kalkulator

lapszemle

hitelkakulator
kartya kalkulator

SZAVAZÁS


Ön egyetért a reklámadó bevezetésével?

Szavazok


Gazdaság

Az állam, a multik és a magyar társadalom

Az új gazdasági egyensúly a gondoskodás és felelősségvállalás terheinek megosztását jelenti az állam és a nagyvállalatok között.

A szélsőséges időjárásra ronthatja a légi cégek eredményeit

Eurocontrol előrejelzése szerint a szélsőséges időjárás 2050-re évi 700 millió euró kárt okozhat a légi társaságoknak.

Háromműszak - Csúcsra járatva működik a győri Audi

Axel Strotbek az mondta: továbbra is jelentős befektetéseket hajtanak végre Győrben, eddig már 6,75 milliárd eurót ruházott be Magyarországon a társaság.

Napi jó hír! Olcsóbban tankolhatunk

Csökkentette bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt.

Matolcsy szerint ez segített a gazdaságnak

A kétéves kamatcsökkentési ciklus segítette a gazdaság növekedését - mondta.

Nem vágja tovább a kamatot Matolcsy

A keddi 20 bázispontos kamatvágással véget ért a Magyar Nemzeti Bank (MNB) kétéves, 490 bázispontos kamatcsökkentési ciklusa.

Társadalom

Navracsics: újabb szankciókat kell bevezetni Oroszország ellen

Nem a maláj gép miatt, hanem az uniós tagállamok elkeseredése miatt van szükség a a szankciók harmadik körének bevezetésére.

Maláj-gép: átadták a feketedobozokat a szakadárok

A Nemzetközi Polgári Repülési Szervezet (ICAO) szakértői meg is kezdték az eset kivizsgálását.

Elvennék az oroszoktól a 2018-as vébét a maláj gép miatt

Német politikusok: el kell venni a 2018-as labdarúgó vb-t Oroszországtól.

Még könnyebb lenne nyugaton munkát vállalni

DIW Berlin: bontani kell a munkaerő szabad áramlását akadályozó korlátokat.

Botulizmus - Keksz visszautasítja a Nébih állításait

Az egri kistermelő szerint az eddigi rendelkezésére álló információk alapján minden bevizsgált termékének a vizsgálata negatív.

Már csak egyet kell aludni a ponthatárokért

Csütörtök este 8 óra körül hozzák nyilvánosságra a szeptemberben induló felsőoktatási képzések ponthatárait. A Pont Ott Parti a SE-n lesz.
pix

A Blatter-kód

A FIFA és a Vatikán mintáján elemzi a modern vállalatirányítási elveket Lucy Marcus.

pix

Mindjárt jövök!

Élő tetrisnek tűnik felülnézetből a bangladesi főváros közlekedése, melynek zsúfoltsága éves szinten 3,8 milliárd dollár pluszköltséget jelent.

pix

Japán gazdasági reform - a nemi egyenlőség megteremtése

A japán miniszterelnök, Shinzo Abe kormánya által tervezett reformok legnagyobb kihívása a férfi központú üzleti kultúra lebontása.

pix

A profit nyomában Venezuelában

Venezuelát a multinacionális vállalatok paradicsomaként tartották számon, mára egy folyamatosan táguló pénzügyi fekete lyukra emlékeztet.

Cégvilág

Mindkét multinál csak minden ötödik munkavállaló nő, ezen szeretnének mihamarabb változtatni.
Az OTP egyedüli ajánlattevője volt a tendernek.
A júliusban záruló 300 millió forintos, tisztán hazai finanszírozású fejlesztés eredményeként létrejött az első magyar bio búzasör, az Alakor.

Pénzpiac

Az eurót a hétfő esti 309,25 forint után reggel hét órakor 309,50 forinton jegyezték.
Alig mozdult a forint árfolyama hétfő reggelre a főbb devizákhoz képest, a péntek esti jegyzésekkel összevetve, a bankközi piacon.
Hozamcsökkenéssel értékesített a meghirdetett összegben 12 hónapos diszkont kincstárjegyet, valamint 3 és 5 éves változó kamatozású kötvényeket az ÁKK.

Képgaléria


Kukkantson be a világ legmagasabb nyomornegyedébe
A caracasi Dávid-toronyba a '90-es évek óta több ezren költöztek be, most elkezdték az önkényes lakásfoglalók kitelepítését.

Valami történt a Mikulás órájával?
Mikulás Kongresszust rendeztek Koppenhágában. A világ minden tájáról a dán fővárosba özönlöttek a Mikulások.
Costa Concordia
Madártávlatból a Costa Concordia
Egyre jobban kiemelkedik a hajótest a tengerből, amint szállítható magasságba kerül elviszik Genova felé és szétvágják.
Új oldalát mutatta meg a kamerának és a közönségnek Molnár Andi. A SportKlub sztárja egy fotósorozat kedvéért változott át: a művészi felvételeken fátyol és különleges paróka gondoskodik arról, hogy Andira szinte rá se lehessen ismerni. A MezTelenül műsorvezetője a képekkel zárja le élete egyik meghatározó szakaszát, búcsúzik a versenytánctól.
A hazai rendezésű Európa-bajnokság előtt a Sportmenü.net a magyar női vízilabda-válogatott, erőnléti edzőjével, Klink Zoltánnal készített interjút.
A 2008-as, pekingi olimpiai bajnok német Lena Schöneborn nyerte a székesfehérvári öttusa-Európa-bajnokság női egyéni versenyét, a legjobb magyar, Kovács Sarolta hatodik lett.
Boxutcává változott a Bécsi út, így a Forma-1 lázban égő Dukai Regina, Szunai Linda és a Hooligansből ismert Kiss Endi rövid időre átélhette, milyen a száguldó cirkusz világa.
Mindenki hallott, olvasott már a néhány napja tragikus körülmények között Ukrajnában lezuhant maláj repülőgépről. Bogádi Csaba, hollandiai globspotter írásában egy olyan oldalát ismerhetitek meg a történetnek, amiről talán kevesebb szó esett eddig.
A pofátlanságnak is van határa. Vagy mégsem? Hegyes Dóra elmondja, hogyan is alkudj sikeresen Törökországban. A cikk végén egy szótárat is találhatsz a sikeres alkuhoz nélkülözhetetlen kifejezésekkel.
Az Egyesült Államok második legnagyobb városának dinamikus, színekkel teli belvárosa tökéletes hely a városi kalandorok számára.  A nagy metropolis, Los Angeles szíve lüktető, színes, eklektikus, hatalmas, teles tele van eget verő felhőkarcolókkal. A városközpont egy igen jelentős regionális központ is, ahol a múlt években számtalan multinacionális vállalat és ügyvédi iroda nyitotta meg kapuit.
Sokan csak azt látják, hogy ha valaki külföldön dolgozik, jobb körülmények között él, mint az itthon maradtak. Persze ebben rengeteg munka és energia van, de Majoros Katalin szerint megéri, mert van miért csinálni.