Kémek a mikrosütőben

A CIA ÉS A DOLGOK INTERNETE
Figyelő Online - Dunai Péter
2017.03.16  06:10   frissítve: 2017.03.13 16:56
mail
nyomtatás
Az amerikai titkosszolgálat a szociális médiában elterjedt népszerű alkalmazásokat is meghekkelt, hogy információkhoz jusson. Küszöbönáll az okostárgyak rendszerszintű megfigyelése is.
Az Egyesült Államokban ma már nincs igazán magánélet. A törvény a privát szféra minden elemébe beleavatkozhat, még a memó-riánk sem kivétel ezalól - mondta James Comey, az FBI igazgatója egy Chestnut Hillben, Boston egyik elegáns, felső középosztálybeli elővárosában a közelmúltban tartott biztonsági konferen-cián. Comey kijelentése azért is keltett figyelmet, mert az FBI „ikerszervezete", a CIA újabb megfigyelési-információszerzési botrányba keveredett.

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2017/11 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Felzárkóztatás: Balog elárulta, mi kell a sikerhez

Sikeres felzárkózáspolitikához minden érintett együttműködése szükséges - hangsúlyozta az emberi erőforrások minisztere.

Lengyelország teljes mértékben elkötelezett az EU irányában

Fel sem merül, hogy Lengyelország kilépjen az európai közösségből.

Rakétaüzemmódba kapcsol a konjunktúraindex

Az index így is 2,5 éves csúcsára jutott - közölte a GKI.

Az évszázad összecsapása

A Gazprom és az Európai Bizottság között létrejött alku versenyképes áron biztosíthat gázt a jövőben a közép- és kelet-európai piacok számára.