Puhulhat a kereskedelmi csomag

KETTŐS ÉLELMISZER-MINŐSÉG
Figyelő Online - Szirmai S. Péter
2017.03.16  06:04   frissítve: 2017.03.13 16:35
mail
nyomtatás
A kormány konzultál az érintettekkel a kereskedelmi csomag tervéről. Nemcsak a multiknak, de a hazai láncoknak sem tetszik maradéktalanul a megmentésükre készült javaslat.
Konzultáció lesz, nem törvényjavaslat! Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón ezzel az ígérettel csillapította az új kereskedelmi csomagterv tervezete miatt háborgó kedélyeket. Szükség is volt erre, mert szakmai körökben még a vasárnapi zárvatartásnál is nagyobb indulatokat gerjesztettek a javaslatok. Még azok körében is, akikért a harang szólt. Úgy tudjuk, a Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség meglepett elnöksége is gyorsan össze...

A cikk további része csak Figyelő-előfizetők számára érhető el, vagy olvassa el a teljes cikket a Figyelő 2017/11 számában.
Olvasáshoz kérjük, adja meg előfizetési azonosítóját.
Kérjük, olvassa a szabadon felhasználható cikkeinket!
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Felzárkóztatás: Balog elárulta, mi kell a sikerhez

Sikeres felzárkózáspolitikához minden érintett együttműködése szükséges - hangsúlyozta az emberi erőforrások minisztere.

Lengyelország teljes mértékben elkötelezett az EU irányában

Fel sem merül, hogy Lengyelország kilépjen az európai közösségből.

Rakétaüzemmódba kapcsol a konjunktúraindex

Az index így is 2,5 éves csúcsára jutott - közölte a GKI.

Az évszázad összecsapása

A Gazprom és az Európai Bizottság között létrejött alku versenyképes áron biztosíthat gázt a jövőben a közép- és kelet-európai piacok számára.