Nemzetközi startupbuli Pesten

Figyelő Online
2016.10.24  10:23   
mail
nyomtatás
Október végén három nemzetközi startup rendezvény is lesz Budapesten: október 26-án AI találkozó, 27-én regionális startup verseny (CESA) magyarországi döntője, este pedig "geek" találkozó várja az innovatív technológiák, startupok iránt érdeklődőket.

Mindössze egyetlen nap alatt elfogyott a jegy az AI Summit első magyarországi rendezvényére, amelynek célja, hogy összehozza a szervezeteket, befektetőket, startupokat és fejlesztőket, hogy az aktuális trendeket megvitatva közösen találják ki, hogyan lehet a mesterséges intelligenciát termékekbe építeni. A nagy sikerű londoni, New York-i, amszterdami és berlini rendezvények után most először rendezik meg a találkozót Budapesten is, a Mosaik közösségi irodában.

https://www.facebook.com/events/191436774619492/

Másnap, október 27-én pedig a Central European Startup Awards (CESA) magyarországi fordulójának döntője lesz, ahol kiderül, hogy ki fogja képviselni hazánkat a régió legnagyobb startup versenyén.
A Startup Awards koncepciója 2012-ben született meg Skandináviában. A harmadik Central European Startup Awards célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a közép-kelet-európai országok startup ökoszisztémáit, továbbá hogy hidat építsen a két régió szereplői között. A két rendezvénynek közösek a szervező̋i, a tanácsadó-testülete, továbbá a zsűritagok egy része is.
Idén tizenkét kategória lesz, és minden győztes a másik ország nyerteseivel verseng majd a december elsejei ljubljanai döntőn.

Central European Startup Awards Hungary

https://www.facebook.com/events/908389309266493/


Aznap este pedig a gőzt kieresztve, ingyen sört iszogatva, nemzetközi "geek" találkozó vár mindenkit, aki egy roll-up-, hirdetés- és beszédmentes, inspiráló és világmegváltó közegben szeretne régi barátokkal találkozni, és újakkal megismerkedni.

International geek together

http://www.internationalgeektogether.com/

Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás

Hozzászólások

Csíki-csuki

A Heinekennel csatázó csíkszentsimoni Igazi Csíki Sör védelmére kelve hadat üzent a hazai sörmultiknak is a kormány.

Hat éves csúcson az eurozóna növekedése

Az üzleti hangulat jelenleg Franciaországban és Európa legnagyobb részén rendkívül kedvező, bár a választások miatti bizonytalanság érzékelhető.

Budapesti konferenciával indul a FabLaBNet

Az Európai Unió által támogatott új projekt, a FabLabNet március 28-án indul a partnerek által közösen, 3D-nyomtatott alkatrészekből épült rakéta jelképes kilövésével..

Gyorsan nőnek a kereskedelemben a bérek

Kötelező létszám, 100 százalékos vasárnapi pótlék és a havi két szabad hétvége. Tovább nőhet az ágazatban a bérköltség.Budapesti konferenciával indul a FabLaBNet

Az Európai Unió által támogatott új projekt, a FabLabNet március 28-án indul a partnerek által közösen, 3D-nyomtatott alkatrészekből épült rakéta jelképes kilövésével..

Kaposváron oktatják a jövő startup vállalkozóit

Európában is egyedülálló digitális oktatási platformmal és a diploma mellett akár befektetési lehetőségekkel is várja a Kaposvári Egyetem 2017-ben hallgatóit.

Másfél milliárd 6 erős nagyprojektre

A Bay Zoltán Kft. másfél milliárd forintnyi magas hozzáadott értékű kutatási, fejlesztési és innovációs projektek fejlesztését kezdi meg.

Universal Robots: hasít az ipari robotika

A kollaboratív robotok úttörője továbbra is ki tudja használni, hogy elsőnek lépett a piacra és gyorsan piacvezetővé vált.

top200