Futó Péter lett az Év Menedzsere

Figyelő Online
2016.02.29  13:36   
mail
nyomtatás
2016. február 27-én, szombat este a Menedzserek Országos Szövetsége által 22. alkalommal megrendezett Menedzserbál és Díjátadó Gálán, a Budapest Marriott Hotelben adták át Az Év Menedzsere 2015 díjat a FUTUREAL alapító-társtulajdonosának, Dr. Futó Péternek. Az Év Fiatal Menedzsere 2015 díjat Várkonyi Balázs, az Extreme Digital ügyvezető igazgatója nyerte el. Az idei évben először került átadásra az Év Menedzsere Életműdíj, melyet Mosonyi Györgynek a MOL Nyrt. Felügyelő Bizottság elnökének adtak.
A 2016-ban jubileumi, huszonöt éves fennállását ünneplő Menedzserszövetség február 27-én tartotta meg a hazai vállalatok, non-profit szervezetek és a közszféra vezetőinek részvételével a huszonkettedik Menedzserbálját. Az idei rendezvényen eddig soha nem látott létszámban képviselték magukat a cégvezetők, így a látványos programok és a jó hangulat mellett elmondható, hogy az eddigi legnagyobb bálját tarthatta meg a szövetség a szombati alkalommal.

Az elmúlt évek, de különösen az idei tapasztalatok alapján egyértelműen kijelenthető, hogy Menedzserbál kiemelkedik a hasonló jellegű hazai rendezvények közül. Egyrészt a több mint két évtizedes múltra visszatekintő rendezvény az utóbbi évek során a hazai csúcsvezetők körében az egyik legismertebb és legnépszerűbb eseménnyé nőtte ki magát. Másrészt a bállal összekötött Év Menedzsere és Év Fiatal Menedzsere díjak évről évre egyre komolyabb presztízst jelentenek a cégvezetők számára, ami jól érezhető a beérkezett pályázatok számának folyamatos növekedésében is.

A díjakat a Menedzserszövetség elnöksége ítélte oda, ügyelve a díj szakmaiságának és eszmeiségének megőrzésére. Az Év Menedzsere díj rangját nem kis mértékben az adja, hogy magát a szakmát, a menedzserséget helyezi a középpontba, és pozitív vezetői mintát mutat fel, amely független attól, hogy a vezető vagy menedzser a gazdaság vagy a társadalom mely ágában tevékenykedik. A díjakat Szirmák Botond, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója, a Menedzserszövetség elnöke, valamint Prosits Attila a Westend Kft ügyvezető igazgatója, a Demján Sándor Alapítvány Felügyelő bizottsági tagja nyújtotta át a díjazottaknak. Az Év Menedzsere Dr. Futó Péter lett, az ingatlanfejlesztéssel foglalkozó FUTUREAL cégcsoport alapító társtulajdonosa, míg az Év Fiatal Menedzsere díjat Várkonyi Balázs, az elektronikai eszközök kiskereskedelmével foglakozó Extreme Digital ügyvezető igazgatója nyerte el. Az idén először átadott Év Menedzsere Életműdíjat Mosonyi György, a MOL Nyrt. Felügyelőbizottságának elnöke vehette át.

A résztvevők helyszíni és az elmúlt két napban érkezett egyöntetűen pozitív visszajelzései is azt bizonyítják, hogy egyre komolyabb helye van a Menedzserbálnak a hazai vállalati kultúrában. A Menedzserszövetség a jövőben is mindent megtesz annak érdekében, hogy az elkövetkező, 23. Menedzserbál és Díjátadó gála is hasonlóan sikeres legyen, mint az idei.
Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás
címkék:

Hozzászólások

Jönnek a kiemelt turisztikai térségek

A Balatonnál 367 milliárd, Sopron és térségében 60 milliárd, a Felső-Tisza vidékén pedig 100 milliárd forint értékben valósulnak meg beruházások.

Simicskó: többet kell áldozni a biztonságra

A honvédelmi miniszter szerint a szerdai londoni terrortámadás is rávilágít arra, hogy jobban kell figyelni biztonságunkra, többet kell áldozni rá.

Magyarország is alakítója szeretne lenni a közös biztonságnak

Magyarország elkötelezett NATO-tagságát illetően, s alakítója kíván lenni a közös biztonságnak - hangsúlyozta a honvédelmi miniszter.

Brit volt a merénylő, és az elhárítás ismerte

Nagy-Britanniában született a szerdai londoni merénylet elkövetője, aki ellen néhány éve a brit elhárítás (MI5) vizsgálatot folytatott.Telepítésre ösztönöz az erdőtörvény módosítása

A megváltozott jogi és gazdasági környezet indokolja a 2009-es erdőtörvény módosítását, amely telepítésre ösztönzi a tulajdonosokat.

Jövő héten az összes uniós pályázat megjelenik

A kormány tartja a szavát, a jövő héten megjelenő pályázatokkal már a 2014-2020-as uniós támogatási ciklus pályázatainak 100 százaléka lesz meghirdetve,

Busz- és acélgyártásról, valamint egészségügyi kérdésekről tárgyalt a kormány

Három év alatt - hazai járművekkel - érdemben megújul az állami tulajdonban lévő buszállomány - mondta Lázár János.

top200