Török Árpád, a TriGranit vezérigazgatója nyerte el az Év ingatlanpiaci személyisége díját

Figyelő Online
2016.02.15  15:08   
mail
nyomtatás
Az iroda.hu szervezésében az idén immár hatodik alkalommal megrendezett „Az Év Irodája" verseny és Díjátadó Gála napjainkra a magyar irodapiac legelismertebb kitüntetéseit átadó díjjá nőtte ki magát. A 2016. február 11-én megrendezett gálán idén az Év ingatlanpiaci személyiségének egyöntetűen Török Árpádot, a TriGranit vezérigazgatóját választották. A kategóriában tapasztalt piaci szereplők értékelése és a zsűritagok összesített szavazatai alapján döntenek az Év ingatlanpiaci személyiségéről. A Gálát az Iparművészeti Múzeumban rendezték meg, melyen a magyar ingatlanpiaci szakma mintegy 300 kimagasló személyisége vett részt.

„Meglepetésként ért ez a megtisztelő díj, bár tény, hogy egy rendkívül dolgos, kemény és ennek köszönhetően eredményes év van mögöttem és velem együtt a TriGranit mögött. A TriGranit eladásával egy a magyar ingatlanpiacra is nagy hatással lévő ügyleten vagyunk túl, amiben óriási munkája van benne az alapító tulajdonosoknak és a teljes csapatnak is - mondta Török Árpád, a TriGranit vezérigazgatója.

A TriGranit fejlesztés, üzemeltetés és bérbeadás területén is aktív évet tudhat magának. 2015-ben Krakkó legkeresettebb irodakomplexumában, a Bonarka Irodáknál befejeződött az E és F épület fejlesztése, 20 000 nm-el növelve az irodakomplexum bérbeadható területét, a következő, G épület pedig szintén fejlesztés alatt áll. A vállalat 2015-ben 200 millió eurós refinanszírozást eszközölt épületeire, és aktív lízingtevékenységének köszönhetően több, mint 60.000 nm GLA irodaterületet adtak bérbe a régióban. A TriGranit a brit World Finance Magazine két díját is elnyerte tavaly, a Property Company of the Year - Europe (Az Év Ingatlanvállalata) és az Outstanding Contribution - Europe (Az Év Kimagasló Teljesítménye) díjat.
A legnagyobb elismerés és siker azonban az lenne, ha néhány év múlva majd azért mondhatok köszönetet ismét ezért a díjért, mert a kitűzött célunkat, miszerint a TriGranit Közép-Európa legnagyobb ingatlanplatformjává kíván válni - sikerült megvalósítanunk - tette hozzá Török Árpád.

Török Árpád több mint 20 éve tevékenykedik a nemzetközi ingatlanfejlesztési és tanácsadó szakmában, és 2009 óta a TriGranit vezérigazgatója. A TriGranit oldaláról egyik kezdeményezője, majd fő koordinálója volt a TriGranit TPG Real Estate általi felvásárlásának, mely 2015-ben a közép-európai régió legnagyobb ingatlanpiaci tranzakciója volt. Török Árpád a mintegy egyéves tárgyalássorozat alatt újrastrukturálta a 2015. december 1-jétől új tulajdonosi háttérrel működő céget, melynek nem titkolt célja, hogy Közép-Európa legnagyobb ingatlanpiaci platformjává váljon.

Kapcsolódó cikkek
mail
nyomtatás
címkék: TriGránit

Hozzászólások

Bekeményít az EU

Az Európai Uniónak meggyőződése, hogy erősebb pozícióból vág neki a brit kilépésről kezdendő tárgyalásoknak.

Szigorít Amerika

Az amerikai kamatemelés oldaláról nem fenyeget válság, más csatornákon keresztül azonban különféle veszélyek leselkednek a világgazdaságra.

Jön a házhozszállítási adó?

Fehér asztal mellett, de csörtével indult a konzultáció a „kettős élelmiszerminőség" elleni intézkedésekről.

Szijjártó: a küzdelem folytatódik

Egyre népszerűbb a magyar álláspont az illegális bevándorlással kapcsolatban - közölte a külgazdasági és külügyminiszter.Jön a házhozszállítási adó?

Fehér asztal mellett, de csörtével indult a konzultáció a „kettős élelmiszerminőség" elleni intézkedésekről.

top200