Díjazták a turizmus legjobbjait

Figyelő Online
2016.02.10  15:25   
mail
nyomtatás
„Az Utazó" magazin immáron 16. alkalommal szavaztatta meg olvasóit és a turisztikai szakembereket az interneten és közösségi portálokon arról, hogy kit tartanak 2015 legjobb turisztikai szolgáltatójának.

Ennek eredményeként  Az év üzleti szállodája 2015-ben a Hotel Palazzo Zichy, Az év wellness szállodája a Thermal Hotel Visegrád, Az év konferencia szállodája a Corinthia Hotel Budapest, Az év tranzit szállodája az Airport Hotel Budapest lett.

Az év új szállodája a Prestige Hotel Budapest, Az év családbarát szállodája a noszvaji Oxigén Hotel Family & Spa, Az év utazási irodája a TENSI, Az év légitársasága a Turkish Airlines, Az év legjobb üzleti osztálya Qatar Airways, Az év turisztikai fejlesztése Eger belvárosa, Az év élményfürdője a Gyulai Várfürdő, Az év gyógyfürdője a Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda,

Az év fővárosi étterme a BOCK BISZTRÓ, Az év vidéki étterme az encsi Anyukám Mondta, Az év turisztikai képviselete a Német Turisztikai Hivatal Magyarországi Képviselete, Az év turisztikai városa Nyíregyháza, Az év turisztikai befektetője 2015-ben a Mellow Mood Group lett.

Kapcsolódó cikkek
Figyelő Online
mail
nyomtatás
címkék:

Hozzászólások

Orbán: közeledünk az ésszerű migrációs politikához Európában

Varsóban több más téma - például a múlt heti római EU-csúcs és a Brexit - mellett napirenden volt a bevándorlás kérdése is.

Kisebb profitra számítanak idén a nagyvállalatok

Visszafogottabban látják a cégek az exportpiaci lehetőségeket is.

Ezeket a lakásokat keresik a külföldiek

A magyar lakáspiacon stabil részesedéssel rendelkező külföldiek körében a Balaton és Győr-Moson-Sopron megye is népszerű.Romlott a német szolgáltatóipari hangulat

A német szolgáltatóipari szereplők hangulata harmadik hónapja romlást mutat a müncheni Ifo gazdaságkutató intézet kedden közölt adatai szerint.

top200